Welkom op de site van hét studentenskeelerevenement van het jaar

Op 17 juni 2018 zal het NSK Skeeleren plaatsvinden op de combibaan in Hengelo.

Naast prestaties tijdens de zinderende heats, een slopende puntenafvalkoers en teamwork op de ploegenachtervolging, zal het plezier in de sport centraal staan. Test tussen tussen de races je behendigheid op het parcours! 

Het toernooi gaat om 14:00 uur van start en duurt tot (schatting) 18:00 uur. Inclusief prijsuitreikingspizza! Aanmelden is mogelijk van 13:00 - 13:30 uur.

Het toernooi wordt gereden in de categorieën Dames A, Heren A & Gemengd B. In alle categorieën wordt deelgenomen aan een tijdrit, series en puntenafvalkoers. Lees meer over de onderdelen onder Afstanden. Daarnaast is er een optionele ploegenachtervolging. Meer informatie inschrijving voor de ploegenachtervolging volgt nog.

Je kunt meedoen aan het toernooi als je voldoet aan de volgende voorwaarden:

  1. Je bent HBO/WO-student.
  2. Je komt uit voor de stad waarin je studeert.
  3. Je hebt de minimale leeftijd van zestien jaar en de maximale leeftijd van dertig jaar.
  4. Er is een OSSO of SSB die meefinanciert aan de kerntaken van SSN en tegelijkertijd jouw belangen vertegenwoordigd.

 

Het is in een beperkt aantal gevallen mogelijk om studenten, welke niet voldoen aan de bovenstaande eis genoemd in artikel d, toe te laten tot een NSK. Dit is uitsluitend mogelijk tegen betaling van een toeslag bovenop het inschrijfgeld. Deze toeslag is 30% bovenop het inschrijfgeld. De toeslag wordt geheven over dat gedeelte van het inschrijfgeld wat men voor het sportgedeelte betaald.