Inschrijven

De inschrijving voor het toernooi zal geopend worden op 12 oktober om 12:00. De kosten voor deelname zijn respectievelijk €15,-, €20,- of €25,- voor 1, 2, of 3 afstanden en 5 euro voor de lunch. Het is ook mogelijk om je alleen in te schrijven voor de lunch. Stuur hiervoor een mail naar nsk@skeuvel.nl waarin je aangeeft dat je alleen bij de lunch aanwezig wil zijn.

Als je je hebt ingeschreven ontvang je een mail ter bevestiging en zal je naam in rode letters op de deelnemerslijst komen te staan. De kosten van het toernooi moeten overgemaakt worden op rekeningnummer NL61 RABO 01114 74 558 tnv D.S.V. de Skeuvel te Enschede betreffende NSK o.v.v. de naam waaronder je bent ingeschreven. Dit moet gebeuren  uiterlijk voor de sluiting van de inschrijving, 1 november 2014. Je inschrijving is pas officieel als het inschrijfgeld is overgemaakt en hierna zal je een mail krijgen ter bevestiging en zal naam in zwarte letters op de deelnemerslijst komen te staan. 

De inschrijving zal sluiten op 1 november en kosteloos afmelden kan ook tot die datum. Als je je wil afmelden moet je een mailtje sturen naar nsk@skeuvel.nl.

Als de inschrijving vol is zal er geselecteerd worden op de beste tijd gereden tussen 1 juli 2013 en 1 november 2014.

 

Als je behoefte hebt aan een slaapplaats kan je dit aangegeven op het formulier. De kosten hiervoor zullen zelf afgesproken moeten worden met de persoon bij wie je blijft slapen.

 

LET OP: de deelnemers worden na de sluiting van de inschrijving geselecteerd op de beste tijd gereden tussen 1 juli 2013 en 1 november 2014 op de betreffende afstand! Het kan dus zijn dat je alsnog op de reservelijst komt als je niet bij de snelste inschrijvingen hoort! 

 

Vul bij de kopjes "Beste seizoenstijd" je beste tijd op die afstand gereden tussen 1 juli 2013 en 1 november 2014 in.

 

 

Het toernooi is helaas al voorbij, dus zou het een beetje raar zijn om je nu nog in te schrijven.