Inschrijven

De inschrijving voor het toernooi zal geopend worden op 1 oktober om 12:00. De kosten voor deelname zijn respectievelijk €10,-, €18,- of €25,- voor 1, 2, of 3 afstanden en 7 euro voor de lunch. Het is ook mogelijk om je alleen in te schrijven voor de lunch. Stuur hiervoor een mail naar nsk@skeuvel.nl waarin je aangeeft dat je alleen bij de lunch aanwezig wil zijn.

Als je je hebt ingeschreven ontvang je een mail ter bevestiging en zal je naam in rode letters op de deelnemerslijst komen te staan. De kosten van het toernooi moeten overgemaakt worden op rekeningnummer NL61 RABO 01114 74 558 tnv D.S.V. de Skeuvel te Enschede betreffende NSK o.v.v. de naam waaronder je bent ingeschreven. Dit moet gebeuren  uiterlijk voor de sluiting van de inschrijving, 1 november 2017. Je inschrijving is pas officieel als het inschrijfgeld is overgemaakt en hierna zal je een mail krijgen ter bevestiging en zal naam in zwarte letters op de deelnemerslijst komen te staan. Leden van Studentenschaatsverenigingen hoeven geen geld over te maken. Dit gebeurt via de desbetreffende vereniging. 

De inschrijving zal sluiten op 1 november en kosteloos afmelden kan ook tot die datum. Als je je wilt afmelden moet je een mailtje sturen naar nsk@skeuvel.nl. Mocht je op de reserve lijst staan, dan gaan wij ervan uit dat je nog steeds mee wilt doen. Mocht je dan verschoven worden naar de deelnemerslijst dan zul je je ook moeten houden aan de afmelddatum. Dus ook voor reserves die uiteindelijk toch mee mogen doen geldt de afmelddatum!! Indien je nog steeds als reserve staat de dag van te voren dan zul je ook niet hoeven te betalen.

Als de inschrijving vol is zal er geselecteerd worden op de beste tijd gereden tussen 1 juli 2016 en 1 november 2017.

 

Als je behoefte hebt aan een slaapplaats kan je dit aangegeven op het formulier. De kosten hiervoor zullen zelf afgesproken moeten worden met de persoon bij wie je blijft slapen. Indien er te weinig slaapplaatsen bij leden zijn, zal de commissie slaapplaatsen andere slaapplaatsen regelen. Houd hierbij rekening met kosten van maximaal 7 euro.

 

LET OP: de deelnemers worden na de sluiting van de inschrijving geselecteerd op de beste tijd gereden tussen 1 juli 2016 en 1 november 2017 op de betreffende afstand! Het kan dus zijn dat je alsnog op de reservelijst komt als je niet bij de snelste inschrijvingen hoort! 

 

Vul bij de kopjes "Beste seizoenstijd" je beste tijd op die afstand gereden tussen 1 juli 2016 en 1 november 2017 in.

 

 

 

 

 

Het toernooi is helaas al voorbij, dus zou het een beetje raar zijn om je nu nog in te schrijven.