Inschrijven

De inschrijving voor het toernooi zal geopend worden op 11 januari. De kosten zijn 25 euro voor het toernooi en 4 euro voor het dagprogramma. Het is ook mogelijk om je alleen in te schrijven voor het dagprogramma. Stuur hiervoor een mail naar nsk@remove-this.skeuvel.nl waarin je aangeeft dat je bij het dagprogramma aanwezig wil zijn.

Als je je hebt ingeschreven ontvang je een mail ter bevestiging en zal je naam in rode letters op de deelnemerslijst komen te staan. De kosten van het toernooi moeten overgemaakt worden voor 5 februari op rekeningnummer NL61 RABO 0111 4745 58 tnv D.S.V. de Skeuvel te Enschede betreffende NSK ovv je naam waaronder je bent ingeschreven. Je inschrijving is pas officieel als de 25 euro is overgemaakt en hierna zal je een mail krijgen ter bevestiging en zal je naam in zwarte letters op de deelnemerslijst komen te staan. Let op! Het is mogelijk dat de bevestigingsmail in de spambox terecht komt.

De inschrijving zal sluiten op 5 februari en kosteloos afmelden kan tot 5 februari.

In totaal kunnen zich 140 deelnemers inschrijven, als de wedstrijd vol zit zal er geselecteerd worden op de beste seizoenstijden op de 500/1500m dames en 500/3000m heren gereden voor 5 februari. Van elke ssv kunnen altijd drie mannelijke en drie vrouwelijke deelnemers mee doen als ze voldoen aan de limiettijd. De limiettijd op de 1500m is voor mannen 2.12.00 en voor vrouwen 2.25.50.

Als je behoefte hebt aan een slaapplaats kan je dit aangegeven op het formulier. De kosten hiervoor zullen zelf afgesproken moeten worden met de persoon bij wie je blijft slapen.


Tijdens de langste afstand is het ook mogelijk om een nummer aan te vragen. Wij zullen van selecteren welke van de nummers dan gedraaid worden tijdens de rit. Dit nummer kan je invoeren in het vak opmerkingen

Het toernooi is helaas al voorbij, dus zou het een beetje raar zijn om je nu nog in te schrijven.