Inschrijven

De inschrijving voor het Hyro Sports NSK Skeeleren is open vanaf maandag 1 mei 12.00 uur tot en met donderdag 15 juni 23.59 uur. Tot en met 15 juni 23.59 uur kun je je kostenloos afmelden.

Het deelname geld is 7.50 euro (dit kan minder worden), mee-eten kost 5 euro voor de pizza. Drinken is ter plekke te koop. De betaling wordt geregeld via je eigen studenten schaatsvereniging.

Op nsk.skeuvel.nl/reglement staat wie er deel kunnen nemen aan het toernooi. De B-categorie is bedoeld voor studenten die langer dan 1 minuut over de 500m op de ijsbaan doen.

Voor mensen die niet lid zijn van een studentenschaatsvereniging geldt dat het inschrijfgeld binnen een week overgemaakt dient te worden naar de rekening van het toernooi: NL61 RABO 0111 4745 58 t.n.v. D.S.V. de Skeuvel te Enschede. Zet in de beschrijving het ‘NSK Skeeleren’ en de naam waaronder je bent ingeschreven. In het geval dat je niet meer kan rijden, krijg je het inschrijfgeld teruggestort. Hiervoor moet je echter wel voor de deadline (15 juni 23.59 uur) zijn afgemeld.

Zet bij opmerking welke pizza je wilt als je wilt mee-eten.

Wil je alleen mee-eten en niet meedoen, stuur dan een mailtje naar nsk@remove-this.skeuvel.nl.

Het toernooi is helaas al voorbij, dus zou het een beetje raar zijn om je nu nog in te schrijven.