Inschrijven

De inschrijving voor het toernooi zal geopend worden op 10 februari. De kosten zijn 25 euro voor het toernooi en 5 euro voor het dagprogramma. Het is ook mogelijk om je alleen in te schrijven voor het dagprogramma. Stuur hiervoor een mail naar nsk@remove-this.skeuvel.nl waarin je aangeeft dat je bij het dagprogramma aanwezig wil zijn.

Als je je hebt ingeschreven ontvang je een mail ter bevestiging en zal je naam in rode letters op de deelnemerslijst komen te staan. De kosten van het toernooi moeten overgemaakt worden voor 7 maart op rekeningnummer 1114.74.558 tnv D.S.V. de Skeuvel te Enschede betreffende NSK ovv je naam waaronder je bent ingeschreven. Je inschrijving is pas officieel als de 25 euro is overgemaakt en hierna zal je een mail krijgen ter beverstiging en zal naam in zwarte letters op de deelnmerslijst komen te staan.

De inschrijving zal sluiten op 28 februari en kosteloos afmelden kan tot 7 maart.

In totaal kunnen zich 120 deelnemers inschrijven en als hij vol zit zal er geselecteerd worden op de beste seisoenstijd op de 1500m gereden voor 3 maart. Van elke ssv kunnen altijd drie manlijke en drie vrouwlijke deelnemers mee doen als ze voldoen aan de limiettijd. De limiettijd op de 1500m is voor mannen 2.12.00 en voor vrouwen 2.25.50.

Als je behoefte hebt aan een slaapplaats kan je dit aangegeven op het formulier. De kosten hiervoor zullen zelf afgesproken moeten worden met de persoon bij wie je blijft slapen.

De inschrijving opent over: 75 dagen, 15 uren, 9 minuten en 5 seconden.